Houten kisten voor groothandels en industriële toepassingen

Houten kisten zijn een ideaal opslagmateriaal voor transport en langdurige opslag van grote hoeveelheden goederen. Meiland Pallets biedt voor uw vraag duurzame oplossingen op maat. Wij bouwen uw kisten van massief vurenhouten delen. Met onze eigen transportmiddelen is een snelle levering gegarandeerd! Bel met Sjaak of Peter Meiland om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Kleine of grote hoeveelheden?

Kistvervoer is zeer geschikt voor allerlei toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van machines en machineonderdelen. Met de juiste bescherming verhoogt u de kans op een veilige aankomst van uw goederen. Geef ons de maten en de specificaties door, dan leveren wij u snel wat u nodig heeft.

Kisten op maat met specifieke eisen

Er zijn bijna geen grenzen aan de grootte van de kisten die u bij ons kunt laten maken. Zo hebben wij stevige kisten gebouwd voor bijvoorbeeld luchtvracht. Dat vraagt om een bijzonder stevige constructie. Ook voor kleinere kisten bent u Meiland Pallets aan het juiste adres. Wij bespreken graag uw wensen en leveren met onze eigen transportmiddelen snel en zorgvuldig uw kisten op de gewenste locatie.